1. Ryžius 5 kartus nuplaukite vis keisdama vandenį. Užpilkite šaltu vandeniu ir apie 20 min. pamirkykite. Gerai nuvarvinkite sietelyje.
2. Į karštą aliejų suberkite kmynus, garstyčių sėklas, išvalytą ir susmulkintą aitriąją papriką ir kiek...
1. Paruoškite tešlą. Į dubenį suberkite miltus ir druską, maišydama po truputį supilkite vandenį. Maišykite, kol teška taps tąsi. Uždenkite ją rankšluostėliu ir palikite, kad bent pusvalandį pastovėtų.
2. Tada tešlą plonai iškočiokite ir norimo...
1. Makaronus išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės, ir gerai nusausinkite.
2. Paprikos ankštį perpjaukite per pusę, išvalykite, tada susmulkinkite.
3. Česnakus nulupkite, sukapokite.
4. Gilioje rytietiškoje keptuvėje įkaitinkite aliejų, jame...
1. Prieskonines žoleles, salierų stiebus ir špinatus gerai susmulkinkite, česnako skilteles sutrinkite, papriką susmulkinkite mažais gabalėliais. Brandintą sūrį sutarkuokite. Viską suberkite į indą ir gerai išmaišykite.
2. Lavašą per visą plotį...