1. Sviestą ištrinkite su cukraus milteliais, kakava (arba šokoladinio skonio cukraus milteliais), suberkite sausainių trupinius (geriausia sausainius tiesiog sumalti), supilkite pieną ir viską gerai išmaišiusi, porą valandų palaikykite šaldytuve....
Galima galvą guldyti, kad suaugę smaližiai kaip ir mažieji neatsisakys paragauti karamelinių saldainių su traškia riešutų plutele.
1. Į prikaistuvį sukrėskite karamelinį kondensuotą pieną, sudėkite gabalėliais smulkintą sviestą bei šokoladą,...
1. Nuplaukite riešutus, nuvarvinkite, paskleiskite ant popieriumi išklotos skardos ir skrudinkite 200°C temperatūros orkaitėje maždaug valandą, atvėsinkite. Jei skrudinate riešutus su luobelėmis, jas pašalinkite.
2. Sutrinkite riešutus virtuvės...
1. Nedideliame puode sumaišykite cukrų ir krakmolą, įpilkite pieno. Nuolat maišydama šluotele, kaitinkite puodą ant vidutinės ugnies, kol mišinys sutirštės ir ims virti, sumažinkite ugnį ir pavirkite dar porą minučių. Nukaiskite puodą nuo ugnies....