1. Pomidorus ir luptą agurką supjaustykite mažais gabalėliais, fetos sūrį – kubeliais, laiškinius svogūnus taip pat susmulkinkite.
2. Salotos lapus nuplaukite, nusausinkite ir po vieną įdėkite į indelį, kuriame salotos bus patiekiamos. Daržovių...
1. Į lašišų faršą sudėkite kiaušinio trynį, džiūvėsėlius, majonezą, pagardinkite pipirais, druska, žolelių prieskoniais ir labai gerai išmaišykite. Iš paruoštos masės formuokite nedidelius kepsnelius, apvoliokite juos džiūvėsėliuose ir iškepkite...
1. Visas daržoves nuplaukite ir nusausinkite.
2. Salotų lapus suplėšykite, ridikėlius ir pievagrybius supjaustykite griežinėliais, pomidorus, agurkus ir sūrį – gabalėliais.
3. Paruoškite padažą: majonezą sumaišykite su garstyčiomis ir įspauskite...
1. Visus išvardytus produktus susmulkinti, sumaišyti su smulkiai supjaustytu kumpiu, žalumynais.
2. Pagal skonį pasūdyti, pagardinti pipirais ir apšlakstyti apelsinų sultimis.
Kulinaro patarimas. Labiau tinka šviežiai spaustos, o ne konservuotos...
1. Burokėlius išimkite iš marinato, labai gerai nusausinkite, supjaustykite kubeliais ir suberkite į tris taures.
2. Avokadus nulupkite, supjaustykite kubeliais, iš karto apšlakstykite citrinos sultimis (kad nepatamsėtų) ir suberkite ant burokėlių....
1. Burokėlius gerai nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu, išvirkite arba iškepkite orkaitėje su lupenomis, tada atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.
2. Burokėlių griežinėlius išdėliokite lėkštėse, ant viršaus dėkite ožkų...
1. Susmulkinkite visus maisto produktus. Vieną sūrio lazdelę pasilikite papuošti. Į salotas pagal skonį įberkite pipirų, sudėkite majonezą ir viską sumaišykite.
2.Patiekalą papuoškite žalumynais ir iš sūrio lazdelės padarytu žmogeliuku.
Kulinaro...
1. Salotas nuplaukite, nusausinkite, išdėliokite lėkštėse.
2. Jautieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite griežinėliais, juos šiek tiek padaužykite ranka, tada supjaustykite juostelėmis, iškepkite aliejuje (jei mėgstate, mėsos vidus gali būti...
1. Mangą, pomidorą, geltoną saldžiąją papriką, svogūną ir aitrųjį pipirą smulkiai supjaustykite. Jei nemėgstate aštriai, išimkite iš pipiro sėklas ir sėklalizdžius. 2. Suberkite į salotas cukrų, pipirus, įpilkite žuvų padažo ir žaliosios citrinos...