1. Avokadą perpjaukite per pusę, išimkite kauliuką, išskobkite avokado minkštąją dalį taip, kad liktų tik žievelė. Dalį minkštosios dalies supjaustykite kubeliais (o likusią dalį pagal poreikį: suvalgykite arba panaudokite kitam gaminiui). 2. Lukš...
1. Visas daržoves nuplaukite. Avokadą nulupkite, perpjaukite per pusę ir išimkite viduje esantį kaulą.
2. Vištieną supjaustykite pailgais gabalėliais, pomidorą - didesnėmis riekelėmis, ridikėlius - plonomis, pailgomis juostelėmis, avokadą -...
1. Salotas nuplaukite ir šiek tiek susmulkinkite rankomis.
2. Vynuoges nuplaukite, perpjaukite per pusę ir išimkite sėklas. Jei vynuogės be kauliukų, jų galite ir neperpjauti.
3. Mėsą suskaidykite į maždaug piršto storio pluoštelius.
4. Viską...
1. Moliūgo netarkuokite, o supjaustykite pailgais šiaudeliais.
2. Susmulkinkite kitus produktus, sumaišykite sojų padažą su majonezu ir užliekite ant salotų, įberkite pipirų, paprikos miltelių ir išmaišykite.
Receptą atsiuntė Regina Račkauskienė
1. Lęšius 30 min. pamirkykite ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Nepervirkite!
2. Išvirkite ir supjaustykite kiaušinius.
3. Papriką ir svogūnus supjaustykite stambiau ir pakepinkite aliejuje.
4. Visus produktus pagardinkite prieskoniais ir sumaiš...
1. Bulves ir morkas išvirkite bei nulupkite.
2. Visus produktus supjaustykite nedideliais gabalėliais, pagardinkite prieskoniais ir viską sumaišykite su majonezu.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
1. Keptuvėje pakepinkite susmulkintus grybus ir svogūnus. Suberkite prieskonius.
2. Nulupkite vištienos odelę ir mėsą smulkiai supjaustykite.
3. Kai grybai su svogūnais iškeps, juos sumaišykite su vištiena ir majonezu.
Tikrai sotu ir skanu....
1. Bulves išvirkite su lupenomis, supjaustykite stambiai.
2. Į verdantį vandenį dėkite putpelių kiaušinukus ir virkite 3 minutes.
3. Į kitą puodą taip pat į verdantį vandenį suberkite žirnelius ir virkite 2-3 minutes.
4. Svogūnų laiškus...
1. Braškes ir špinatus nuplaukite. Jei špinatų lapai dideli, juos suplėšykite. Braškes supjaustykite į keturias dalis.
2. Dėkite į desertines taures. Jogurtą sumaišykite su graikiniais riešutais ir supilkite į atskirą taurę.
Skanaus!
Receptą...
1. Salotas suplėšykite, braškes supjaustykite į keturias dalis, fetą - kubeliais.
2. Viską sudėkite į lėkštę. Apšlakstykite iš vyno acto, aliejaus, šlakelio vandens ir Provanso žolelių sumaišytu padažu.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė