„World Press Photo“ paroda.
Apsilankykite
Bilietai
Sodraus skonio, pikantičko čatnio skanaukite su sūriais, mėsa, jis tinka prie labai daug ko. Šaldytuve šis čatnis išsilaikys apie mėnesį.
Šis džemas puikiai tiks ir arbatai, ir originaliems desertams ruošti, pyragams pertepti.
Nuostabus gėrimas, kuris sušildys, pakels nuotaiką ir apdovanos puikiu skoniu. Paruošti itin paprasta!
Šaltalankiai – ypatingi ir turimomis naudingomis medžiagomis, ir nepakartojamu skoniu. Jūsų dėmesiui receptas, kurį savo knygoje „Natūraliai saldu“ pateikia „Feed My Sister“ tinklaraštininkės Asta ir Rūta.
Šį tortą projekto „100 tortų Lietuvai“ proga pristatė tinklaraščio „Miško žvėrys“ bendraautorė Lina Burdenkova.