1. Briuselinius kopūstus apvirkite šiek tiek pasūdytame vandenyje. Kopūstai turi būti vos minkšti.
2. Perdėkite juos į kitą indą ir apšlakstykite 30 ml alyvyuogių aliejumi, sudėkite trintą česnaką. Indą uždenkite ir palikite valandai.
3. Mėlynųjų...
1. Supjaustykite kiaulienos sprandinę į stambius kvadratėlius. Taip pat stambiais kvadratėliais supjaustykite svogūnus. Svogūnus dėkite į dubenį kartu su supjaustyta kiauliena. Įberkite maltų pipirų ir druskos.
2. Rankomis pamaigykite mėsą su...
1. Vištienos faršą sumaišykite su grietinėle ar grietine, vištienos prieskoniais, pipirais, druska ir labai gerai išsukite. Šlapiomis rankomis formuokite graikinio riešuto dydžio kukulius ir apkepkite keptuvėje ant didesnės ugnies nuolat vartydami,...
1. Kalakutienos krūtinėlę supjaustykite ir pamarinuokite.
2. Likus valandai iki kepimo, žiedinį kopūstą supjaustykite panašaus dydžio gabalėliais, kaip ir mėsą, ir sumaišykite su marinuojama mėsa.
3. Tuomet ant medinių iešmelių (prieš tai iš...
1. Mėsą supjaustykite į 16 vienodo dydžio gabaliukų. Sudėkite į dubenį.
2. Sumaišykite sojų, granatų, aitriųjų paprikų padažus, supilkite į mėsą ir išmaišykite mėsa. Užpilkite alyvuogių aliejaus, bet nebemaišykite. Aliejus apsaugos, kad iš mėsos...
1. Mieles sumaišykite su vandeniu, druska, aliejumi ir, po truputį berdami miltus, užminkykite minkštą tešlą. Ją uždenkite ir palikite 40 min. pakilti.
2. Iš pakilusios tešlos suvoliokite volelius ir supjaustykite gabaliukais (kaip gaminant varškė...