Atkreipkite dėmesį:
Daržoves galite pasirinkti kokias norite, tačiau žalios spalvos paprika šiam receptui yra būtina. Padažo tirštumą reguliuokite skysčio kiekiu - jei padažas pasirodytų per tirštas, įpilkite dar šiek tiek vandens.
Ruošimo eiga:...
Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais, pabarstykite prieskoniais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir užpilkite vynu (kad mėsą dubenėlyje vos vos apsemtų). Mėsą padėkite į šaldytuvą ir bent porą valandų marinuokite (jei norite galite palikti...
1. Į užvirtą vandenį įdėkite sultinio kubelį, suberkite sojų faršą ir kelias minutes pavirkite. Nukelkite nuo ugnies ir palikite pusvalandžiui brinkti. Faršą nuspauskite (kad liktų kuo mažiau skysčio).
2. Svogūną nulupkite, susmulkinkite ir...
1. Tešlą atšildykite, iškočiokite ir dėkite į kepimo formą. Išlyginkite, subadykite šakute ir šaukite į orkaitę 10 minučių. Sojų lakštinius paruoškite, kaip nurodyta ant pakuotės (apvirkite). Brokolį išskirstykite žiedynais ir išvirkite sūdytame...