Šių sausainių tešlos rutuliukus galima apvolioti granuliuotame cukruje prieš apvoliojant cukraus pudroje. Padengiant sausainius bet kurios rūšies cukrumi, iš jų paviršiaus pasišalina drėgmė ir atsiranda įtrūkimų, nes jų viršus išdžiūsta sausainiui dar nespėjus sustingti. Dėl savo stambios kristalinės struktūros granuliuotas cukrus išdžiovina juos dar efektyviau. Kristalai sugeria drėgmę, o kiti, bet ne visi, ištirpsta susidariusiame sirupe. Sausainiams kepant toliau, drėgmė išgaruoja, o cukrus pradeda kristalizuotis – šį procesą pagreitina neištirpę cukraus kristalai. Kai susidaro pakankamai naujų kristalų, jie vėl pradeda ištraukti drėgmę. Rezultatas – sausainis su greičiau džiūstančiu paviršiumi, kuris lengviau sutrūkinėja.
Šie sausainiai – neabejotina klasika, juos dar galima paskaninti ir riešutais.
Miško žvėrys: Šiuos sausainius radau bene pirmojoje savo receptų knygoje – „Baking: From my home to yours“, parašytoje Dorie Greenspan. Sviestiniai, smėliniai, labai šokoladiniai, sūrūs...