Makaronų patiekalas gali būti ir skanus, ir maistingas, juolab, jei makaronai bus pilno grūdo. Išbandykite šį receptą ir įsitikinkite!
Šio veganiško patiekalo receptu dalinasi tinklaraštis Every special day
Receptą pristato tinklaraštis Storaspomidoras.lt
Nida Degutienė (Nidos receptai): Pasigaminti daržovių makaronus galima beveik iš visų daržovių, tereikia turėti specialią daržovių pjaustyklę, kuri akimirksniu cukiniją, morką, bulvę, moliūgą ar burokėlį paverčia ilgais spagetti ar tagliatelle. Tokiais ilgais, kad net tenka juos patrumpinti, kad būtų lengviau valgyti.
Makaronų dažnai griebiamės, kai neturime laiko ar tingisi gaminti ką nors sudėtingo. Tačiau paruošus įdomų padažą, kuris neatims daug laiko, vos po pusvalandžio galima mėgautis karališka vakariene. Mūsų siūlomame recepte puikiai „sužaidžia“ pomidorų, tuno ir kaparėlių derinys. Išbandykite!
Jurga ir Paulius Jurkevičiai: Būti Romoje ir nepamatyti Koliziejaus (arba popiežiaus) yra du neįmanomi buvimo Romoje variantai. Būti Amžinajame mieste ir neparagauti „cacio e pepe“ būtų didžiulis gastronominis nesusipratimas. Tai, beje, vienintelis pastos patiekalas, kuriam gaminti nereikia nė lašo jokių riebalų. Netgi alyvuogių aliejaus! Jį sugalvojo Apeninų piemenys, kurių racione netrūkdavo trijų negendančių ingredientų – sausos pastos, „pecorino“ sūrio ir pipirų.