1. Špinatus sudėkite į puodą ir ant mažos ugnies trumpai patroškinkite. Troškintą masę sukrėskite į sietelį, perpilkite šaltu vandeniu ir palikite nuvarvėti.
2. Sausoje švarioje keptuvėje išlydykite sviestą, jame pakepinkite miltus ir po truputį...
1. Mėsą išmuškite kūjeliu ir įtrinkite smulkiai sukapotu česnaku. Tą pusę, ant kurios bus dedamas įdaras, pabarstykite pipirais, druska ir čiobreliais. Į nuluptą svogūną susmaigstykite gvazdikėlius.
2. Paruoškite įdarą: šaldytus špinatus atš...
1. Bulves nulupkite, supjaustykite kubeliais ir sumeskite į puodą su sultiniu.
2. Svogūną nulupkite, susmulkinkite, apkepinkite svieste ir suverskite į puodą su sultiniu.
3. Viską pasūdykite, pagardinkite pipirais, muskatais ir virkite ant...
1. Makaronus išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės, jokiu būdu nepervirkite.
2. Svogūnus nulupkite, susmulkinkite ir, kol dailiai pagels, pakepinkite svieste.
3. Kiaušinius išplakite.
4. Špinatus nuplaukite, nusausinkite, suplėšykite ir, kol...
1. Špinatų lapelius perrinkite, kotelius nuskabykite, lapelius nuplaukite, nusausinkite specialioje salotų džiovykloje, o jei tokios neturite – ant virtuvinio rankšluosčio. Sudėkite į sandarų indą ir valandai pastatykite į šaldytuvą, kad lapeliai bū...
1. Makaronus išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės, bet jokiu būdu nepervirkite, kad neprarastų formos.
2. Špinatus perrinkite, kotelius nupjaukite, lapus suplėšykite.
3. Česnakus nulupkite, sukapokite, pakepinkite svieste. Kai jie dailiai pagels,...
1. Prieskonines žoleles, salierų stiebus ir špinatus gerai susmulkinkite, česnako skilteles sutrinkite, papriką susmulkinkite mažais gabalėliais. Brandintą sūrį sutarkuokite. Viską suberkite į indą ir gerai išmaišykite.
2. Lavašą per visą plotį...
1. Kiaušinius gerai išplakite, plakdama elektriniu plakikliu po truputį suberkite miltus, supilkite aliejų, tada pieną. Iš tešlos svieste iškepkite lietinius.
2. Alyvuoges ir saulėje džiovintus pomidorus susmulkinkite.
3. Špinatus nuplaukite,...