1. Kaulų imkite tiek, kad tilptų į puodą. Iš pradžių kaulus sudėkite į skardą ir kepkite 200 °C orkaitėje, kol gerokai apskrus.
2. Apskrudusius kaulus sudėkite į puodą, įmeskite nuluptą svogūną, nuskustas morkas, salierus ir įpilkite kambario...
1. Kruopščiai nuplautą mėsą įdėkite į puodą, sukrėskite pomidorus su visomis sultimis.
2 Sudėkite smulkiai sukapotus svogūnus, salierus, morkas, supilkite sultinį, suberkite čiobrelius ir pipirus.
3. Puodą uždenkite ir ant labai mažos ugnies...
1. Imbierą nuskuskite, smulkiai sutarkuokite. Svogūnus ir česnakus nulupkite, susmulkinkite. Nuskustas morkas ir salierą sutarkuokite šiaudeliais. Nuo pusės verdančiu vandeniu nuplikyto apelsino nutarkuokite žievelę, iš abiejų vaisių išspauskite...
1. Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Svogūną nulupkite, susmulkinkite ir apkepkite dviejuose šaukštuose ištirpinto sviesto su trupučiu druskos, pipirų ir muskato riešuto. Viską sukrėskite į puodą su sultiniu ir virkite 20 minučių.
2. Š...
1. Bulves nuskuskite, smulkiai supjaustykite, suberkite į verdantį pasūdytą vandenį ir truputį pavirkite. Suberkite nuplautus ir supjaustytus brokolius, virkite, kol daržovės suminkštės. Įdėkite sviesto, supilkite vyną, grietinėlę ir virkite dar...
1. Moliūgą ir bulves supjaustykite, sudėkite į puodą. Įpilkite vandens, kad vos apsemtų daržoves, ir troškinkite, kol suminkštės.
2. Daržoves sutrinkite, įmaišykite lydytą sūrį, pagardinkite druska, pipirais.
3. Kitame puode išvirkite griežinė...
1. Puode įkaitinkite 3 šaukštus aliejaus ir apkepkite pjaustytus svogūnus, morkas ir česnaką. Tada sudėkite faršą ir dar viską pakepkite kelias minutes. Į puodą įpilkite 1,5–2 litrus vandens, sudėkite konservuotus pomidorus, aitrųjį pipirą, pomidorų...