Padažas, kuriame daug šviežių petražolių, česnakų ir alyvuogių aliejaus – puikus pasirinkimas. Kvapnus, kreminis, švelniai pikantiškas, jis nuostabiai paskanins, pavyzdžiui, spagečius.
Jurga ir Paulius Jurkevičiai: Voveraitės, sūris ir pasta – tai ideali triada „fusion“ stiliaus „Lietuva – Italija“ patiekalui. Jeigu italai turėtų po ranka lietuviškų voveraičių, kainuojančių porą eurų už litrą, manau, jas valgytų kasdien. Bet neturi.
Jurga ir Paulius Jurkevičiai: Ką mokinukams ketvirtadieniais gamina mamos Romoje? Gamina tradicinį ketvirtadienio patiekalą – gnocchi. Dažniausiai, žinoma, su mėsišku ragu. Bet mes šįsyk gaminsime itališkus bulvinukus įdomiau – su gudriu, pikantiškai kvepiančiu sūriu.