1. Susmulkinkite visus maisto produktus. Vieną sūrio lazdelę pasilikite papuošti. Į salotas pagal skonį įberkite pipirų, sudėkite majonezą ir viską sumaišykite.
2.Patiekalą papuoškite žalumynais ir iš sūrio lazdelės padarytu žmogeliuku.
Kulinaro...
1. Šokoladinį glajų paruoškite, kaip nurodyta ant pakuotės. Šiek tiek atvėsinkite ir gerai sumaišykite su pasmulkintais javainiais.
2. Dar šiltus javainius sudėkite į atsegamą kepimo formą, šaukštu lengvai paspauskite ir išlyginkite paviršių. Padė...
1. Kukurūzų kruopas supilkite į puodelį su sultiniu, išvirkite, uždenkite ir palikite pastovėti, kad košė gerai išbrinktų.
2. Svogūnus ir česnakus nulupkite. Svogūną susmulkinkite, česnako skilteles sutraiškykite česnako smulkintuvu ir viską...
1. Pieną pašildykite, supilkite į gilesnį dubenį su šiltu vandeniu, ten pat suberkite druską, mieles, cukrų ir viską išmaišykite.
2. Į masę supilkite miltus, šaukštelį alyvuogių aliejaus, išmaišykite ir iš tešlos suformuokite rutulį ir valandą...
1. Žiedinį kopūstą nuplaukite ir susmulkinkite žiedynais. Puode užvirinkite vandenį, jį truputį pasūdykite, pasaldinkite, sudėkite žiedinius kopūstus ir apie 15 min. virkite.
2. Kai žiediniai kopūstai išvirs, išimkite juos iš vandens ir...
1. Pagrindui sviestą ištrinkite su miltais ir cukrumi iki trupinių, įmuškite trynius ir išminkykite. Jei tešla per biri, įpilkite truputį šalto vandens. Įdėkite pusvalandžiui į šaldytuvą.
2. Ištraukusi iš šaldytuvo išklokite tešlos trupiniais...
1. Pieną supilkite į puodą storu dugnu, nuolat maišydama kaitinkite, kol užvirs.
2. Kai pienas ims kilti, įmaišykite citrinų sultis.
3. Beveik iš karto varškė atsiskirs nuo gelsvos spalvos išrūgų.
4. Jei išrūgos liko balzganos, įpilkite dar šiek...
1. Užpilkite ant želatinos 100 ml šalto virinto vandens ir 40–60 min. palaikykite, kad išbrinktų.
2. Torto pagrindui reikalingus sausainius sumalkite mėsmale. Paskui ištiprinkite sviestą, sumaišykite su sausainių trupiniais. Turi gautis biri, drė...
1. Maskarponę ištrinkite su druska ir puse cukraus kiekio. Plakdamos po vieną įmuškite kiaušinių trynius, supilkite grietinėlę, įlašinkite vanilės esencijos. Kukurūzų krakmolą ir miltus sumaišykite, įsijokite juos į sūrio masę ir gerai sumaišykite....
1. Į miltus sudėkite pjaustytą sviestą, įmuškite kiaušinį, įpilkite vandens, įberkite druskos ir užminkykite tešlą. Jos rutulį suvyniokite į foliją ir pusvalandį palaikykite šaldytuve.
2. Maltą kiaulieną su prieskoniais pakepinkite keptuvėje....
1. Nuo kiaulienos nugarinės kauliuko nupjaukite mėsą bent 2 cm, kad atrodytų gražiai. Mėsą pabarstykite prieskoniais ir apkepkite keptuvėje po 2 min. iš kiekvienos pusės.
2. Paruoškite masę, kurią dėsite ant kiaulienos: sumaišykite džiūvėsėlius,...