Tilapija - visi receptai

Česnakinė tilapija, kepta su daržovėmis

Česnakinė tilapija, kepta su daržovėmis 4 asm.

Tilapija – švelnaus skonio, greitai paruošiama žuvis. Tačiau derindami ją su įdomesniais priedais pagaminsite ir savaitgalio ar net šventės vertą patiekalą. 

 

Citrininė tilapija su kukurūzais

Citrininė tilapija su kukurūzais 4 asm.

Tam, kad atsiskleistų žuvies skonis, dažniausiai užtenka vos kelių ingredientų, o esminis jų – citrina. Žuvį pagal šį receptą galima kepti tiek orkaitėje, tiek gryname ore ant žarijų. Išbandykite!

Keptos tilapijos

Keptos tilapijos 2 asm.

Žuvų filė nuplaukite, nusausinkite, išimkite visas ašakas, įtrinkite druska, pipirais ir klokite į dvi kepimo skardas. Svogūnus ir česnakus nulupkite, sukapokite. Keptuvėje pakaitinkite aliejų, suberkite svogūnus, išvalytas kapotas paprikas ir ant...
Tilapijos su padažu

Tilapijos su padažu 4 asm.

1. Žuvį nuplaukite, nusausinkite, įtrinkite druska ir pipirais, apšlakstykite užpilu, pagamintu iš apelsino sulčių, austrių padažo, cukraus ir aliejaus. 2. Taip paruoštą žuvį bent dviem valandoms  palikite pasimarinuoti, tada iškepkite ant grotelių...