1. Pomidorus supjaustykite skiltelėmis, cukiniją ir svogūną kubeliais.
2. Įkaitintame aliejuje porą minučių pakepinkite svogūną, tada sudėkite ir pomidorus su cukinijomis, ant mažos ugnies kepkite apie 10 min.
3. Įmaišykite kruopas, supilkite...
1. Petražolių lapelius susmulkinkite ir sumaišykite su druska, pipirais.
2. Triušį supjaustykite stambiais gabalais, įtrinkite druskos mišiniu, sudėkiteį indą, uždenkite ir per naktį laikykite šaldytuve.
3. Marinuotus triušio gabalus iš visų pusių...
1. Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite svogūnus ir kepkite, kol pasidarys skaidrūs. Sudėkite mėsą ir maišydami apkepinkite. Viską sukrėskite į kiaurasamtį ir leiskite nuvarvėti riebalams.
2. Apkeptą faršą ir svogūnus sudėkite į švarų...
1. Moliūgą perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir plaušus, nulupkite, minkštimą supjaustykite maždaug 1 cm storio griežinėliais.
2. Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu, perliekite šaltu, nulupkite odelę ir taip pat supjaustykite griežinėliais....
1. Puode įkaitintame aliejuje pakepinkite svogūnus. Kai pasidarys skaidrūs, sudėkite brokolinius kopūstus ir maišydami kepinkite kelias minutes.
2. Konservuotą sriubą sumaišykite su pienu ir supilkite į puodą su brokoliniais kopūstais. Suberkite...
1. Jautieną supjaustykite gabalėliais. Didelėje keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus, sudėkite mėsą ir maišydami kepkite 10–15 minučių. Pasūdykite, pabarstykite pipirais, rozmarinais, išmaišykite ir sudėkite į dubenį.
2. Toje pačioje keptuvėje...
1. Batono pluteles nupjaukite, o minkštimą susmulkinkite ir pamerkite į pieną. Paskui batono minkštimą gerai nuspauskite ir sudėkite į veršienos faršą, įmuškite kiaušinį, paskaninkite čiobreliais, pipirais, druska ir labai gerai išmaišykite.
2. Iš...