„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Troškintos morkos - visi receptai

Troškintų morkų su alyvuogėmis ir mėtomis užkandis

Troškintų morkų su alyvuogėmis ir mėtomis užkandis 4 asm.

Troškintos morkos yra itin universalus patiekalas – tai gali būti ir garnyras, šiltos salotos, užkandis arba savarankiškas patiekalas. Jei morkas troškinsite kartu su kitomis daržovėmis, pagaminsite klasikinį garnyrą prie mėsos patiekalų, tačiau jei įdėsite alyvuogių – mėgausitės gurmanišku užkandžiu.

Troškintos morkos

Troškintos morkos 3 asm.

1. Morkas nuplaukite, nuskuskite, supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais. 2. Svogūną ir česnakus nulupkite, susmulkinkite ir, kol dailiai pagels, pakepinkite svieste. 3. Į svogūnų ir česnakų mišinį suberkite čiobrelius, šviežiai maltus...