Viską susmulkiname ir sumaišome su keliais šaukštais majonezo. Proporcijas galime pritaikyti pagal savo skonį. Recepto autorė daugiausiai dėjo kukurūzų. Skanu pagardinti trupučiu maltų pipiriukų.
1. Pomidorus ir agurkus nuplaukite ir supjaustykite stambesniais gabalėliais.
2. Šviežias šparagines pupeles sudėkite į verdantį sūdytą vandenį ir virkite 3–5 minutes. Išgriebkite pupeles ir sudėkite į labai šaltą vandenį – taip išsaugosite žalią...
1. Virtus kiaušinius, pomidorus, agurkus ir petražoles supjaustykite. Alyvuoges galite pjaustyti arba dėti nepjaustytas.
2. Lėkštėje gražiai išdėliokite plėšytų ledkalnio salotų lapų, ant jų dėkite visus kitus produktus. Apšlakstykite aliejumi....
Šios salotos yra sluoksniuojamos.
1. Išvirkite kiaušinius.
2. Pirmiausiai sutarkuokite kiaušinių baltymus, ant viršaus berkite fermentinį sūrį, viršų aptepkite majonezu.
3. Toliau ant majonezo sluoksnio dėkite tuną, labai mažais gabaliukais...
1. Salotų lapelius nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir sudėkite į stiklinį dubenį.
2. Kiaušinius išvirkite, nulupkite ir kiekvieną padalykite į aštuonias dalis.
3. Pupeles ir tunus nuvarvinkite.
4. Agurką nuplaukite,...
1. Pomidorus ir agurkus nuplaukite ir supjaustykite stambesniais gabalėliais.
2. Šviežias šparagines pupeles sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir pavirkite 3–5 minutes. Pupelės turi likti traškios. Išgriebkite pupeles ir sudėkite į labai šaltą...
1. Bulves nuskuskite, supjaustykite kubeliais ir išvirkite pasūdytame vandenyje.
2. Šparagines pupeles atšildykite, perpjaukite į 2–3 dalis ir trumpai apkepkite aliejuje, tada sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
3....