Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Užkandėlė - visi receptai 12 puslapis

Lašišų karpačas

Lašišų karpačas 3 asm.

1. Lašišų filė nuplaukite, nusausinkite, suvyniokite į maistinę plėvelę ir pusvalandžiui įdėkite į kamerą. 2. Užšaldytą lašišą supjaustykite plonyčiais griežinėliais, juos po vieną paskleiskite negilioje lėkštėje. 3. Paruoškite marinatą: imbiero š...
Užkandėlė su pomidorais

Užkandėlė su pomidorais 8 asm.

1. Gražgarstes nuplaukite, nusausinkite, sudėkite į sandariai uždaromą indelį ir apie valandą palaikykite šaldytuve – bus standžios ir traškios. 2. Sūrelį išsukite su kmynais, grietine, įspauskite česnakus, tada varškės masę pagal skonį pasūdykite...
Avokadų valtelės

Avokadų valtelės 4 asm.

1. Avokadus perpjaukite pusiau, išimkite kauliuką, išskobkite vidų, minkštimą supjaustykite kubeliais, apšlakstykite šviežiai spaustomis citrinų sultimis, kad nepatamsėtų, ir sumeskite į dubenį. 2. Į avokadų masę įmaišykite smulkintus nuluptus...
Paprikų užkandėlė

Paprikų užkandėlė 3 asm.

1. Paprikas perpjaukite per pusę, išvalykite ir iškepkite orkaitėje, iki odelė ims raukšlėtis, tada labai trumpai pamerkite jas į šaltą vandenį, nulupkite odelę ir dar kartą perpjaukite per pusę. 2. Paruoškite marinatą. Česnaką nulupkite,...
Itališka užkandėlė su marinuotomis alyvuogėmis

Itališka užkandėlė su marinuotomis alyvuogėmis 2 asm.

1. Alyvuoges nuvarvinkite ir sumeskite į gilų, sandariai užsukamą indą. 2. Česnakus susmulkinkite, sumaišykite su aliejumi, medumi, citrinų sultimis ir žievelėmis, visais recepte nurodytais prieskoniais. 3. Gerai išmaišytu marinatu užpilkite...
Itališka užkandėlė su Parmos kumpiu

Itališka užkandėlė su Parmos kumpiu 1 asm.

Kumpio griežinėliais apsukite duonos lazdeles ir dėkite į lėkštę šalia mocarelos gabalėlių bei pomidoriukų.  Mocarelą apšlakstykite aliejumi, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais ir bazilikų lapeliais.  
Sojų varškės sūrio užkandėlė

Sojų varškės sūrio užkandėlė 2 asm.

1. Sojų varškės sūrį supjaustykite stambesniais kubeliais. 2. Paruoškite marinatą: supilkite citrinų sultis, sojų padažą, smulkiai tarkuotą imbierą, rudąjį cukrų, druską. Gerai išmaišykite. Į sandariai uždaromą indą suberkite sojų kubelius, kruopšč...