1. Atšaldytą sviestą sutarkuokite, sumaišykite su persijotais miltais ir trinkite rankomis, kol susidarys trupiniai.
2. Kiaušinį išplakite su druska ir grietine, suverskite į miltų masę, užminkykite tešlą ir 30 minučių palaikykite šaldytuve.
3. ...
1. Atšildytas išdarinėtas krevetes sudėkite į verdantį vandenį ir 5 minutes pavirinkite. Išgriebusi sudėkite į šaltą vandenį, kad atvėstų. Gerai nuvarvinkite ir sudėkite į dubenį.
2. Iš kruopščiai nuplautų dviejų apelsinų bei citrinų išspauskite...
Šviežias arba atšildytas krevetes gerai nusausinkite. Salotas nuplaukite, nusausinkite, sudėkite į sandariai uždaromą indą ir pusvalandžiui pastatykite į šaldytuvą – bus traškesnės. Česnakus susmulkinkite. Aitriąją papriką perpjaukite per pusę,...