1. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais. Sviestą išsukite iki purumo, po vieną įmuškite kiaušinius, berkite cukrų, druską, po šaukštą miltų, viską sukite, tol kol, sudėsite visus ingredientus. Tada suberkite maltus graikinius riešutus ir viską iš...
1. Į miltus sudėkite pjaustytą sviestą, įmuškite kiaušinį, įpilkite vandens, įberkite druskos ir užminkykite tešlą.
2. Suformuokite iš tešlos rutulį, suvyniokite jį į foliją ir palaikykite šaldytuve valandą.
3. Iš tešlos išlipdykite keksiukų...
1. Tešlą atšildykite ir supjautykite trikampiais (iš jų vėliau ir bus formuojami „rageliai“).
2. Įdarui naudojamą sūrį sutarkuokite, sumaišykite su smulkintais česnakais ir džiovintais kalmarais.
3. Tuomet įdarą dėkite į tą trikampio dalį, kuri...
1. Mieles sumaišykite su vandeniu, druska, aliejumi ir, po truputį berdami miltus, užminkykite minkštą tešlą. Ją uždenkite ir palikite 40 min. pakilti.
2. Iš pakilusios tešlos suvoliokite volelius ir supjaustykite gabaliukais (kaip gaminant varškė...