Atšildytą tešlą iškočiokite ir puse jos išklokite miltais pabarstytą kepimo skardą (20 x 30 cm). Likusią tešlos dalį trumpam padėkite į šoną. Špinatus susmulkinkite, stambiai sutarkuokite sūrį. Svogūną smulkiai supjaustykite ir apkepkite...
1. Keptuvėje išlydykite 2 šaukštus sviesto ir apkepkite smulkiai pjaustytus svogūnus. Kelias krevetes atidėkite, kitas susmulkinkite. Krabų lazdeles taip pat susmulkinkite ir sudėkite į svogūnus, maišydami kelias minutes pakepkite.
2. Kitame...
1. Kopūstą supjaustykite skiltelėmis, sudėkite į sūdytą verdantį vandenį (rinkitės mažesnį indą, kad kopūstas labai neišsibarstytų ir skiltelės gražiai apvirtų) ir virkite, kol šiek tiek suminkštės.
2. Smulkiai supjaustykite visas daržoves (iš...
1. Ryžius išvirkite sūdytame vandenyje, pagardintame kariu.
2. Į keptuvę berkite sutarkuotą morką ir susmulkintą česnako skiltelę. Kepkite su trupučiu aliejaus, kol morkos taps minkštos. Tada į keptuvę ant morkų suberkite išvirtus ryžius,...
1. Iš kiaušinio, miltų ir vandens užmaišykite tešlą, pasūdykite ją.
2. Baklažaną supjaustykite maždaug 6 mm storio griežinėliais. Tešloje apvoliokite jo griežinėlius ir apkepkite aliejuje.
3. Iškeptus baklažanus dėkite į kepimo skardą, išklotą...
1. Kuskuso kruopas užpilkite verdančiu vandeniu ir brinkinkite 20-30 min.
2. Vėliau sudėkite jas į kepimo indą, ant kruopų suberkite pjaustytą keptą vištieną, supjaustytus svogūnų laiškus, užbarstykite prieskonių, užtarkuokite „Džiugo“ sūrio ir paš...