Strelkabelka.lt: Šis švediškas apkepas yra tobulas dėl vieno dalyko – jis yra be proto paprastas. Ir, aišku, skanus. Priklausomai nuo jūsų apsukų virtuvėje, jam pagaminti užtenka daugiau mažiau 10 minučių. Na, kepa jis 1 valandą, bet čia jau mums nieko daryt nebereikia. Tobulai tinka savaitgalio pusryčiams, tobulai tinka kaip desertas, tobulai tinka net ir vakarienei.
Kartais norisi paprastų, klasikinių dalykų, pavyzdžiui, ne macarons sausainėlių ar aukso dulkėmis nubarstytų pyragėlių, bet naminio pyrago, kuriame tarp dviejų tamsių kakavinių sluoksnių patogiai įsitaisęs šviesus varškės įdaras. Kepkite ir mėgaukitės!
Nida Degutienė (tinklaraštis Nidos receptai): Tradiciniai varškės patiekalai ir desertai man primena vaikystę. O ypatingas kepinys, dėl kurio net nelabai mėgstamoje mokyklos valgykloje nusidriekdavo eilė, būdavo varškės apkepas! Apkepą dažnai kepu ir pati, ir visuomet didesnę porciją: atvėsęs apkepas kitą dieną tinka kaip lengvas ir gardus užkandis saldžiai popietei.