Vengriška - visi receptai

Tikras vengriškas jautienos guliašas

Tikras vengriškas jautienos guliašas 6 asm.

Kai turite jautienos, pomidorų bei paprikų, būtų tikra nuodėmė neišsivirti guliašo. Tiršto, kreminio, ne kokio „birzgaliuko“, o ir prireiks jam vos kelių ingredientų, visa kita padarys puodas ir karštis.

Vengriško stiliaus kalakutienos guliašas

Vengriško stiliaus kalakutienos guliašas 3 asm.

Dangira Šimašiutė („Prancūzijos virtuvė“): Tokiems troškiniams paprastai renkuosi paukščio kulšies mėsą, taip būnu tikra, kad mėsa troškinyje neišsausės ir liks sultinga. Žinoma, jūs galite rinktis ir kalakutienos ar vištienos filė, o gal net visai kitą mėsą.

Vengriška tiršta pievagrybių sriuba

Vengriška tiršta pievagrybių sriuba 4 asm.

1.Puode ištirpinkite sviestą ir 5 minutes pakepkite smulkintus svogūnus. 2.Sudėkite pjaustytus pievagrybius ir kepkite dar 5 minutes. Įmaišykite maltą papriką, sojų padažą, sultinį ir virkite 15 minučių. 3.Mažame indelyje sumaišykite miltus su...