„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Virtinukai - visi receptai 2 puslapis

Virtinukai su pikantišku įdaru

Virtinukai su pikantišku įdaru 3 asm.

1. Miltus sumaišykite su 5–6 šaukštais vandens, šaukštu aliejaus, žiupsneliu druskos ir žiupsniu ciberžolių, kad išeitų vientisa nelipni tešla. Tešlą suvyniokite į rankšluostį ir 30 min. palikite pastovėti. 2. Krevetes nuplaukite, nusausinkite ir...
Gurmanų virtinukai su moliūgais

Gurmanų virtinukai su moliūgais 4 asm.

1. Stambiais gabalais pjaustytą moliūgą sudėkite į skardą, apšlakstykite aliejumi, uždenkite folija ir maždaug valandą kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje. 2. Į dubenį persijokite miltus, supilkite plaktus kiaušinius, suberkite druską, supilkite...
Virtinukai su cukinijomis

Virtinukai su cukinijomis 2 asm.

1. Ant medinės lentelės miltus sumaišykite su druska, viduryje padarykite įdubą. 2. Sudėkite kiaušinius, trynį, įpilkite šaukštą aliejaus ir suminkykite tešlą. Padėkite ant miltais pabarstytos lėkštelės, uždenkite švaria medvilnine skepetaite ir...
Rytietiški virtiniai

Rytietiški virtiniai 4 asm.

1. Paruoškite tešlą. Į dubenį suberkite miltus ir druską, maišydama po truputį supilkite vandenį. Maišykite, kol teška taps tąsi. Uždenkite ją rankšluostėliu ir palikite, kad bent pusvalandį pastovėtų. 2. Tada tešlą plonai iškočiokite ir norimo...
Virtinukai su obuoliais

Virtinukai su obuoliais 4 asm.

1. Miltus persijokite ant lentos, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, įpilkite 2–3 šaukštus labai šalto vandens (galima palaikyti šaldymo kameroje) ir minkykite tol, kol tešla nebelips prie rankų. Tada ją suspauskite į vieną gabalą, įvyniokite į...
Virtinukai su bulvėmis

Virtinukai su bulvėmis 4 asm.

1. Iš nurodytų produktų užminkykite tešlą. Jei tešla per kieta, įpilkite daugiau vandens. Minkykite, kol tešla pasidarys tampri. Apibarstykite miltais, uždenkite rankšluosčiu ir palikite 30–40 minučių pastovėti. 2. Bulves nulupkite, išvirkite pasū...