Puikus itališkas patiekalas. Tereikės tik pasigaminti garnyro, ypač tiks spagečiai arba ryžiai.
1. Vištienos gabalėlius nuplaukite, nusausinkite, pabarstykite druska ir pipirais.
2. Apkepkite juos įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, kol gražiai...
Jis itin mėgstamas pietinėse JAV valstijose. Vištieną galite pakeisti veršiena ar kalakutiena, o padažui panaudoti graikišką jogurtą – tuomet patiekalas nebus pernelyg riebus.
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C.
2. Vištų krūtinėles šiek tiek...
1. Viščiuką švariai nuplaukite, nuvalykite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir perpjaukite išilgai krūtinėlės. Gerai išmuškite, nes tada mėsa bus minkštesnė, skanesnė ir geriau iškeps.
2. Paruoškite marinatą: sumaišykite raudonąjį vyną su dž...
1. Gilioje keptuvėje įkaitinkite sviestą. Sudėkite vištienos šlauneles, uždenkite ir ant vidutinės ugnies kepkite apie 10 minučių. Retkarčiais apverskite.
2. Tuo tarpu susmulkinkite morką, svogūną ir saliero lapkotį. Smulkintas daržoves suberkite...
1. Vištieną paruoškite taip, kaip nurodyta ant prieskonių mišinio pakelio.
2. Svogūną, salotas, pomidoriukus ir agurką supjaustykite kuo smulkiau, sūrį sutarkuokite. Paruoštą vištieną galite susmulkinti dantuotu peiliu, sudėjus ją į dubenėlį.
2. Į...
1. Visas daržoves nuplaukite. Avokadą nulupkite, perpjaukite per pusę ir išimkite viduje esantį kaulą.
2. Vištieną supjaustykite pailgais gabalėliais, pomidorą - didesnėmis riekelėmis, ridikėlius - plonomis, pailgomis juostelėmis, avokadą -...
1. Salotas nuplaukite ir šiek tiek susmulkinkite rankomis.
2. Vynuoges nuplaukite, perpjaukite per pusę ir išimkite sėklas. Jei vynuogės be kauliukų, jų galite ir neperpjauti.
3. Mėsą suskaidykite į maždaug piršto storio pluoštelius.
4. Viską...
1. Svieste apkepkite vištienos gabaliukus. Juos apkepinti galima kartu su svogūnais, įbėrus druskos ir prieskonių.
2. Sudėkite voveraites, smulkintas bulves ir svieste apkeptas kitas daržoves.
3. Užpilkite vandeniu, pagardinkite prieskoniais, ž...
1. Susmulkintą vištieną pirmiausia ištrinkite „Provanso“ prieskoniais ir palikite, kad įsigertų. Bulves ir morkas nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Ant jų užpilkite 1 šaukštą aliejaus, kmynų, skiltelę smulkinto česnako, truputį druskos. Išmaiš...
1. Vištienos krūtinėlę supjaustykite kubeliais ir pakepinkite kartu su česnaku. Truputį pakepinus suberkite šiaudeliais pjaustytas morkas ir troškinkite ant nedidelės ugnies, kol viskas suminkštės.
2. Vėliau sudėkite šiaudeliais pjaustytą žalią...
1. Vištieną supjaustykite gabaliukais ir kartu su miltais bei krakmolu sudėkite į polietileninį maišelį. Gerai papurtykite, kad mėsa apsivoliotų, ir kepkite keptuvėje.
2. Iškeptus vištienos gabaliukus dėkite į lėkštę, išklotą popieriniu rankšluosč...
1. Į keptuvėje įkaitintą aliejų sudėkite smulkintus česnakus, imbierą bei pjaustytus svogūnus ir keletą sekundžių maišant viską apkepkite.
2. Tuomet sudėkite pjaustytą vištieną (pirmiausiai ją pamarinuokite sojos padaže) ir apkepinkite, kol viš...
1. Bulves ir morkas išvirkite bei nulupkite.
2. Visus produktus supjaustykite nedideliais gabalėliais, pagardinkite prieskoniais ir viską sumaišykite su majonezu.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
1. Keptuvėje pakepinkite susmulkintus grybus ir svogūnus. Suberkite prieskonius.
2. Nulupkite vištienos odelę ir mėsą smulkiai supjaustykite.
3. Kai grybai su svogūnais iškeps, juos sumaišykite su vištiena ir majonezu.
Tikrai sotu ir skanu....
1. Pomidorų padažą pagardinkite prieskoniais, žiupsneliu cukraus, pasūdykite, išmaišykite ir gauta mase įtrinkite vištieną.
2. Palaikykite vėsiai per naktį. Dėkite į orkaitę ir pakepkite pusę valandos. Tada užpilkite smulkintomis daržovėmis, sumaiš...