1.Moliūgą perpjaukite pusiau ir šaukštu išvalykite sėklas. Puses supjaustykite riekėmis ir nulupkite. Minkštimą supjaustykite stambiais gabaliukais.
2.Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Svogūną ir moliūgo gabaliukus pakepinkite su šaukš...
1. Tešlą atšildykite ir iš jos išspauskite apskritimus (lyginį skaičių). Pusę apskritimų aptepkite kiaušinio plakiniu, o kitų viduryje išspauskite mažesnį apskritimą taip, kad uždėjus ant apteptų apskritimų išeitų krepšelis. Viršų taip pat...
1. Svieste apkepkite vištienos gabaliukus. Juos apkepinti galima kartu su svogūnais, įbėrus druskos ir prieskonių.
2. Sudėkite voveraites, smulkintas bulves ir svieste apkeptas kitas daržoves.
3. Užpilkite vandeniu, pagardinkite prieskoniais, ž...
1. Miltuose sukapokite sviestą, įberkite kmynų, po trupučiuką druskos ir cukraus, įminkykite majonezą ir kiaušinį. Valandai tešlą padėkite į šaldytuvą. 2. Visas daržoves, taip pat prieskonines žoleles, susmulkinkite. Jas apkepkite ant silpnos ugnies...
1. Troškiniui naudokite tradiciškai konservuotas voveraites - su druska, pipirais, lapeliais, truputėliu acto, bei kmynais.
2. Vištieną susmulkinkite, pabarstykite prieskoniais iš malūnėlio ir apkepinkite svieste kartu su svogūnais. Kai vištiena...
1. Voveraites išvirkite, nuvarvinkite.
2. Svogūnus ir česnakus nulupkite, susmulkinkite ir pakepinkite aliejuje, kol pasidarys permatomi. Į keptuvę supilkite ryžius, viską gerai išmaišykite ir kepinkite, kol ryžiai irgi bus permatomi ir sugers visą...
1. Svogūną nulupkite, smulkiai sukapokite, pakepinkite šaukšte sviesto. Kai svogūnai dailiai pagels, sumeskite kumpio juosteles ir dar kelias minutes pakepinkite, suverskite gerai nuvarvintas voveraites, supilkite grietinėlę, viską pagal skonį pasū...
1. Pirmiausia paruoškite tešlą: mieles sumaišykite su žiupsneliu cukraus, užpilkite puse puodelio šilto vandens ir palikite pastovėti.
2. Puodelį miltų dubenyje sumaišykite su druska, tada supilkite mielių mišinį, likusius miltus, vandenį ir aliejų...