1.Nuskustas bulves ir nuvalytą žiedinį kopūstą apvirkite sūdytame vandenyje. Nusunkite, įdėkite sviesto ir lengvai pagrūskite.
2.Faršą sumaišykite su mėsos prieskoniais, įberkite pipirų ir druskos. Svogūną ir morką nulupkite ir smulkiai...
1. Brokolį ir žiedinį kopūstą išskirstykite žiedynais ir sūdytame vandenyje pavirkite kelias minutes. Nuvarvinkite.
2. Gerai išplakite kiaušinius, sudėkite majonezą, prieskonius ir tarkuotą fermentinį sūrį.
3. Kepimo formą ištepkite sviestu, sudė...
Vyniotinio pagrindo ruošimas/kepimas:
1. Orkaitę įkaitinkite iki 160-180 °C. Žiedinį kopūstą gerai nuplaukite po vandeniu ir sutarkuokite smulkia burokine tarka.
2. Į keptuvę įpilkite kokosų aliejaus, sudėkite sutrintas česnako skilteles, šiek...
1. Žiedinį kopūstą išskaidykite nedideliais žiedynais ir apvirkite trumpai sūdytame vandenyje. Sudėkite į kepimo indą ir ant viršaus išdėliokite gabaliukais pjaustytus kiaušinius.
2. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, įdėkite kelis šaukštus miltų,...
1. Žiedynėliais išskirstytus kopūstus išvirkite vandenyje su kariu, šparagines pupeles – vandenyje su sultinio kubeliu (ir vienus, ir kitus virkite maždaug 8 min.).
2. Kiaušinius ir pomidorus supjaustykite skiltelėmis, svogūnus ir krapus smulkiai...
1. Kopūstą išskirstykite žiedynėliais. Juos pasūdykite, pagardinkite pipirais, apšlakstykite aliejumi ir apibarstykite žalumynais. Sudėkite į dubenėlį, užpilkite plaktais kiaušiniais ir gerai išmaišykite.
2. Svogūnus ir paprikas, išėmus sėklas,...
1. Žiedinį kopūstą (apvirtą arba šviežią – kaip kam patinka) išskirstykite kuo mažesniais žiedynėliais. Atitinkamo dydžio kubeliais supjaustykite agurkus ir ridikėlius.
2. Salotas sluoksniuokite vienos porcijos salotinėse: iš pradžių agurkus,...
1. Kiaušinius gerai išplakite iki putų, berkite miltus, žiupsnelį druskos, pilkite mineralinio vandens, tik nepadauginkite – tešla turi būti grietinės tirštumo.
2. Pasirinktas daržoves bei vaisius supjaustykite nedideliais ir nestorais gabalėliais,...