1. Kiaušinius perpjaukite, išimkite trynius ir juos sumaišykite su pjaustytu kumpiu bei sūriu.
2. Masę paskaninkite pipirais, česnaku, įberkite druskos.
3. Išmaišykite su majonezu, sudėkite į baltymus ir papuoškite.
Receptą atsiuntė Regina Rač...
1. Kiaušinius iki purumo išplakite su 2 šaukštais milteliniu cukrumi, miltais ir krakmolu.
2. Skardą ištepkite sviestu, supilkite į torto formą tešlą ir kepkite 10 min.
3. Maskarponę sumaišykite su trinta varške.
4. Grietinėlę suplakite su...
1. Troškiniui naudokite tradiciškai konservuotas voveraites - su druska, pipirais, lapeliais, truputėliu acto, bei kmynais.
2. Vištieną susmulkinkite, pabarstykite prieskoniais iš malūnėlio ir apkepinkite svieste kartu su svogūnais. Kai vištiena...
1. Virtą buroką apipjaukite aplinkui ir ta juosta apjuoskite vietą, kur bus mišrainė. Kitus burokus sutarkuokite ar smulkiai supjaustykite.
2. Į smulkintus burokus suberkite spanguoles, įpjaustykite svogūną, suberkite gvazdikėlius, pipirus, druską,...
1. Česnaką susmulkinkite, supilkite į aliejaus - garstyčių mišinį. Suberkite druską ir kitus ingredientus.
2. Karką įpjaustykite aplinkui ir mišiniu gerai įtrinkite.
3. Vėsiai laikykite per naktį.
4. Aluje išplakite grietinėlę, į stiklinį kepimo...
1. Vištieną išmirkykite.
2. Nulupkite nuo šlaunelių odelę, trumpai pavirkite ir nupilkite vandenį.
3. Toliau virkite vandenyje su druska, lauro lapeliais, juodaisiais pipirais, laiškiniais česnakais, čiobreliais, šakele rozmarino, morka, poru....
1. Ant labai lėtos ugnies vis maišant ištirpinkite sviestą su irisais ir gerai išmaišykite.
2. Į dubenį suverskite šią masę, apie ketvirtadalį paliekant užpylimui ant viršaus. Į pagrindinę masę suberkite trupintus riešutus ir išmaišykite.
3. Vis...
1. Nupjaukite mėsą nuo kaulo, kad būtų vientisas gabalas.
2. Ištrinkite mėsą druska, sumaišyta su maltais lauro lapeliais, pipirais bei rozmarinais.
3. Stipriai suvyniokite į marlę ir suriškite. Virkite vandenyje su druska, svogūnu ir tais pač...
1. Riešutus išgliaudykite ir susmulkinkite smulkintuvu. Kartu susmulkinkite ir česnako galvą. (Sunku tai padaryti, bet namuose džiovintos spanguolės labiausiai tiktų šiam receptui. Parduotuvėje pirktas spanguoles "neutralizuokite" pamirkiusi...
1. Iš raudono kopūsto, svogūno, grietinės (majonezo) ir druskos pagaminkite tamsias salotas.
2. Iš morkų, šviesaus kopūsto, poro ir grietinės (majonezo) pagaminkite šviesias salotas. Jas sudėkite į lėkštę kaip pavaizduota nuotraukoje arba sumaiš...
1. Trintus sausainius sumaišykite su ruduoju cukrumi ir tirpintu sviestu. Gauta mase išklokite torto formos dugną ir kraštus. Forma turi būti ištepta sviestu.
2. Kiaušinius iki purumo išplakite su cukrumi.
3. Kreminę varškę išmaišykite su kiek...
1. Pomidorams nupjaukite viršutines dalis ir juos išskobkite. Pomidorų vidines dalis ištrinkite druska, pipirais ir smulkintais bazilikais.
2. Suleiskite po 1 kiaušinį į kiekvieną pomidorą. Užberkite tais pačiais prieskoniais.
3. Kepti 10 arba 15...
1. Kuskusą paruoškite pagal instrukciją. Užplikinkite tuo sultiniu, kuriame virė višta su vištienos prieskoniais, petražolėmis, svogūnais. 5 svogūnų galus nupjaukite, perpjaukite, išnarstykite, saikingai patrinkite druska su aliejumi ir petražolė...
1. Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirkite su pipirais, lauro lapeliais ir druska.
2. Bulves sutarkuokite su 1 baltu svogūnu ir dalinai nusunkite. Užvirkite pieną ir supilkite į masę, išmaišykite. Įplakite kiaušinį,...