Braškes atšildykite, iki vientisos masės išplakite elektriniu plakikliu su ruduoju cukrumi, citrinos sultimis ir nutakuota citrinos žievele, tada pertrinkite per sietelį, kad neliktų sėklyčių. Želatiną užpilkite šaltu vandeniu, išbrinkinkite ir iš...
1. Spanguoles apie 40 min. pamirkykite brendyje, tada gerai nuvarvinkite.
2. Cukrų ir vanilinį cukrų gerai išsukite su sviestu.
3. Į purią cukraus ir sviesto masę įmaišykite kokosų drožles, avižinius dribsnius, suberkite spanguoles ir ryžių...
1. Blauzdeles nuplaukite, labai gerai nusausinkite ir sumeskite į dubenį.
2. Česnakus sukapokite arba sugrūskite grūstuvu.
3. Iš apelsino ir citrinos išspauskite sultis, sumaišykite su tekila, aliejumi, kmynais, raudonėliais, aitriosios paprikos...
1. Špinatų lapelius perrinkite, kotelius nuskabykite, lapelius nuplaukite, nusausinkite specialioje salotų džiovykloje, o jei tokios neturite – ant virtuvinio rankšluosčio. Sudėkite į sandarų indą ir valandai pastatykite į šaldytuvą, kad lapeliai bū...
1. Krevetes su lukštais sumeskite į kepimo skardą ir kepkite karštoje orkaitėje apie 10 min., kol smarkiai pakvips.
2. Svogūną susmulkinkite, pakepinkite 2 šaukštuose sviesto. Kai šis dailiai apskrus, sumeskite tarkuotas bulves ir kepkite iki jos...
1. Lašišą nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir sudėkite į gilesnį plokščią dubenį. 2. Svogūnus ir česnakus nulupkite, sukapokite, sumeskite į plakti skirtą indą. 3. Ten pat sukrėskite jogurtą, majonezą, įspauskite...
1. Lašišą susmulkinkite, varškės sūrį sutrupinkite šakute ir sumeskite į plakti skirtą indą.
2. Svogūną nulupkite, sukapokite, suberkite į dubenį su žuvimi ir sūriu.
3. Suberkite žalumynus, supilkite citrinų sultis, pagal skonį krėskite krienų,...
1. Paprikas perpjaukite per pusę, išvalykite, sudėkite į kepimo skardą, apšlakstykite aliejumi ir iškepkite karštoje orkaitėje, tada perliekite šaltu vandeniu ir nulupkite odeles.
2. Svogūnus ir česnakus nulupkite, susmulkinkite, suverskite į...
1. Datules susmulkinkite, užpilkite apelsinų sultimis ir pakaitinkite su cinamonų lazdele, kad šiek tiek suminkštėtų.
2. Kambario temperatūros sviestą iki baltos purios masės išplakite su cukrumi, tada vis plakdama po vieną įmuškite kiaušinius ir...
1. Pertrintą varškę išsukite iki purumo su cukrumi ir maskarpone.
2. Avižinius sausainius sulaužykite ir išdalykite į keturias stiklines taures, apšlakstykite brendžiu ir šakute dar patrupinkite, užberkite sausoje keptuvėje skrudintų ir gerai atvė...
1. Paprikas perpjaukite per pusę, išvalykite, į vidų įdėkite po nedidelį gabalėlį sviesto, tada berkite šiek tiek pipirų ir apšlakstykite citrinų sultimis.
2. Kuskusą išvirkite su česnako skiltelėmis, kaip nurodyta ant pakuotės.
3. Puodelį...
1. Gražgarstes nuplaukite, nusausinkite, sudėkite į sandariai uždaromą indelį ir apie valandą palaikykite šaldytuve – bus standžios ir traškios.
2. Sūrelį išsukite su kmynais, grietine, įspauskite česnakus, tada varškės masę pagal skonį pasūdykite...
1. Tešlą atšildykite, bet nekočiokite. Tada formele išspauskite norimo dydžio apskritimus ir juose padarykite po nedidelę duobutę.
2. Į ją krėskite šakute sutrintų pomidoriukų, berkite po truputį tarkuoto sūrio, alyvuogių, dėkite gerai nuvarvintos...
1. Tešlą atšildykite kambario temperatūroje ir supjaustykite vidutinio dydžio stačiakampiais. Jei norite, kad pyragaičiai būtų labai plonu pagrindu, tešlos lakštus galite truputį patempti rankomis, bet labai atsargiai, kad neplyštų.
2. Obuolius...