1. Pirmiausia paruoškite marinatą: česnakus nulupkite, susmulkinkite, sumaišykite su aliejumi, citrinos sultimis, vištienos sultiniu, garstyčiomis, kapotais čiobreliais.
2. Mėsą supjaustykite į keturias dalis, kiek pamuškite, apibarstykite druska...
1. Nuplautas ir nusausintas razinas užpilkite romu ir bent valandą pamirkykite, tada gerai nuvarvinkite.
2. Sumaišykite miltus, kakavą ir kepimo miltelius.
3. Kiaušinius išplakite iki putų.
4. Gabalėliais supjaustytą kambario temperatūros...
Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite pailgais gabalėliais. Česnako skilteles sukapokite, svogūną supjaustykite griežinėliais, sudėkite į dubenį, pamaigykite ranka ir sumaišykite su alyvuogių aliejumi bei visais prieskoniais. Į dubenį su...
1. Citriną gerai nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu, tada nutarkuokite žievelę, o iš minkštimo išspauskite sultis.
2. Svogūną nulupkite ir kartu su kaparėliais bei nuluptomis česnakų skiltelėmis labai smulkiai sukapokite.
3. Veršieną...
1. Kambario temperatūros sviestą gerai išsukite, po truputį berkite cukrų ir sukite, kol masė taps puri.
2. Kiaušinius išplakite iki putų atskirame dubenyje, pamažu įmaišykite sviesto ir cukraus mišinį, visus reikalingus pagardus ir kepimo...
1. Avietes perrinkite, nuplaukite, nusausinkite. Kelias gražias palikite papuošti, kitas sutrinkite ir išsukite su milteliniu cukrumi.
2. Ledus šiek tiek atitirpykite – turi būti minkšti.
3. Sausainius apšlakstykite kavos likerio ir kavos mišiniu...
1. Kiaušinius gerai nuplaukite po tekančiu vandeniu, trynius kruopščiai atskirkite nuo baltymų.
2. Sviestą su 140 g cukraus ištinkite iki purumo, įmaišykite kiaušinių trynius, miltus, kepimo miltelius, maltus riešutus, citrinų žieveles ir viską...
1. Pirmiausia paruoškite tešlą: kambario temperatūros sviestą supjaustykite gabalėliais, suberkite miltus, įberkite žiupsnelį druskos, įmuškite kiaušinio trynį, įpilkite kelis šaukštus šilto vandens ir išplakite elektriniu plakikliu.
2. Po truputį...
1. Pirmiausia paruoškite sūrį, kad jis šiek tiek pasimarinuotų: majonezą sumaišykite su maltomis sėklomis, smulkintais česnakais, aitriąja paprika, bazilikais.
2. Aptepą pagal skonį pasūdykite, įberkite pipirų, tolygiai paskirstykite ant sūrio ir...
1. Trešnes nuplaukite, nusausinkite, išimkite kauliukus, užberkite 3 šaukštus cukraus ir palikite pastovėti.
2. Kambario temperatūros sviestą ir cukrų išsukite iki vientisos purios masės, tada vis maišydama po vieną įmuškite kiaušinius, supilkite...
1. Pirmiausia iki 200 laipsnių įkaitinkite orkaitę.
2. Kiaušinius labai gerai nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu, tada kruopščiai atskirkite baltymus nuo trynių.
3. Citrinų sultimis pagardintus baltymus šiek tiek paplakite, po truputį...
1. Perlines kruopas užmerkite ir palaikykite per naktį. Tada, iki suminkštės, pavirkite daržovių sultinyje.
2. Svogūną nulupkite, susmulkinkite ir, iki dailiai pagels, pakepinkite svieste.
3. Sudėkite nuvalytus ir susmulkintus pievagrybius ir...