Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 02

Ar Motina Teresė įsikūnijo į policininkę Ukmergėje? (nuotraukos)

Ukmergė. Rugsėjo 1-oji. Nereguliuojama sankryža.Už poros šimtų metrų - dvi mokyklos,vaikų darželis,bažnyčia. Kasmet ne po vieną kartą šita vieta pritraukia skaudžias nelaimes.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Motina Teresė

Ukmergė. Rugsėjo 1-oji. Nereguliuojama sankryža.Už poros šimtų metrų - dvi mokyklos,vaikų darželis,bažnyčia. Kasmet ne po vieną kartą šita vieta pritraukia skaudžias nelaimes. Deja,Ukmergės policijai tai visiškai neaktualu. Tik pirštu primygtinai parodžius daromus pažeidimus pėdinama pasižiūrėti. Ir tik.

Policininkės K. akyse buvo daromi net keli itin grubūs KET pažeidimai. Pirmoje nuotraukoje - riboto matomumo ir draudžiamoje vietoje stovi automobilis. Antrojoje - ką tik policininkės akyse iš pagrindinės gatvės prieš eismą įsukęs automobilis.Pirmuoju atveju policininkė paaiškino, kad automobilio vairuotojos sūnus išvakarėse žuvo sprukdamas nuo policijos. Antruoju pats pažeidėjas rėkė, kad yra paminklų parduotuvės savininkas (savotiškas biznio vystymas darant grubius KET pažeidimus?). Policininkė, trumpai pakalbėjusi su pirmąja pažeidėja, garsiai pareiškė, parodydama pirštu į mane (neabejingą pilietį) ,kad štai tik tas žmogus esąs nepatenkintas (t.y.-aš). Praeidama dar burbtelėjo,kad žmoniškumo reikia turėti. Ir IŠVAŽIAVO. Ir viskas. Viskas liko kaip buvę. Būkime visi tokie atlaidūs ir gailestingi, kai net giltinė šalia tyko?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas