Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 08

Nelaiminga Torio kelionė namo. Prašome pagalbos

Rugsėjo 27 dienos rytą Toris iškeliavo į naujus namus Molėtuose, Balninkų km, tačiau išsprūdo žmonėms iš rankų ir pabėgo... Per atsitiktinumą buvo vėl pagautas, nes paspruko su...

Rugsėjo 27 dienos rytą Toris iškeliavo į naujus namus Molėtuose, Balninkų km, tačiau išsprūdo žmonėms iš rankų ir pabėgo... Per atsitiktinumą buvo vėl pagautas, nes paspruko su pavadėliu, tačiau išsigandus širdelė ir adrenalinas padarė savo – nusitraukė pavadėlį ir dabar Toris yra kaip tas vėjas laukuose. Naujieji šeimininkai vis dar tikisi, kad gal pats grįš į voljerą, bet tokia tikimybė lygi nuliui. Juk Torį Vilniuje jo globėjai ištisus metus nesėkmingai gaudė. O čia nauja aplinka, naujas miestas, nauji žmonės.

Gal kas matė Torį kur nors besiblaškantį, besislepiantį, ne tik Molėtuose, bet ir Molėtų apylinkėse, sodybose, pamiškėse. Toris buvo su raudonu antkakliu. Įsidėmėkite – Toris yra laukinukas, baikštus, žmogumi nepasitiki, bet labai mėgsta kitų šunų kompaniją. Elgsena normali, nėra agresyvus, ramus, skiepytas. Nelikime abejingi, dar turime vilties jį rasti. Jei turite kokios informacijos, matėte, girdėjote ką nors apie šį šunelį skambinkite tel.nr. 861821102.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito