Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2012 11 05

Skaitytojo skundas. Mokslo kaina: nežmoniškas šaltis, kiauri radiatoriai ir ligos

Rašau norėdamas pranešti apie netinkamas gyvenimo ir mokymosi sąlygas Vaikų socializacijos centre, kuris yra Lazūnų g. 81, Kaune. Patalpose, kuriose vaikai mokosi, yra nežmoniš...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Rašau norėdamas pranešti apie netinkamas gyvenimo ir mokymosi sąlygas Vaikų socializacijos centre, kuris yra Lazūnų g. 81, Kaune. Patalpose, kuriose vaikai mokosi, yra nežmoniškai šalta, pamokos vyksta 3 aukšte, antras aukštas yra visai nešildomas, per atostogas buvo atjungtas šildymas ir 3 aukšte. Taigi, mokomės 3 aukšte, iš apačios ir nuo stogo šalta, langai kiauri ir radiatoriai būna vos vos šilti (šiuo metu jie visai išjungti). Pamokse sėdime su striukėmis, o žiemą ir pirštinėmis, nuolat sergame. Direktoriui į mūsų prašymus ir net reikalavimus nusispjauti. Prašome atvykti ir įsitikinti, ištirti ir paprašyti direktoriaus, kad įjungtų šildymą. Ačiū. Mūsų grupė bus dėkinga, jei tai padarysite kuo greičiau.

Ikrauk.lt susisiekė su Kauno vaikų socializacijos centro direktoriaus pavaduotoja A.Juozapavičiene, kuri redakcijai pateikė savo komentarą į skaitytojo nusiskundimus.

Anot direktoriaus pavaduotojos, to, ką redakcijai rašo skaitytojas, būti negali, mat mokyklos šildymas yra nustatomas pagal aplinkos temperatūrą - jei lauke šilta, tai mokykla šildoma mažiau, jei šalta - labiau. Moteris patikino, kad mokyklos pastatas, priešingai nei gyvenamasis, yra nerenovuotas, tačiau per atostogas mokyklos stalius pasirūpino visais langais, idant pro juos nesklistų šaltis.

Moteris taip pat tikina, jog mokykloje vaikai neserga, nors striukes kartais ir apsivelka - savo noru.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas