Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 09 /2013 12 10

Atlikėjas Kuzne – kas jis?

Dominykas Kuznecovas, pseudonimu Kuzne – tai neseniai į repo pasaulį įžengęs, bet jau gerai daugeliui pažįstamas vaikinukas iš Vilniaus. Nuo pat mažų dienų Dominykas domisi šio...
Atlikėjas Kuzne su draugu video blogeriu Edvinu Navicku - The3dvi'nu.
Atlikėjas Kuzne su draugu video blogeriu Edvinu Navicku - The3dvi'nu.

Dominykas Kuznecovas, pseudonimu Kuzne – tai neseniai į repo pasaulį įžengęs, bet jau gerai daugeliui pažįstamas vaikinukas iš Vilniaus.

Nuo pat mažų dienų Dominykas domisi šio stiliaus muzika. „Repas į mano gyvenimą atėjo jau tada kai buvau vos aštuonerių. Beklausydamas savo pamėgtų atlikėjų, po truputi pradėjau repuoti ir pats, tad po kelerių metų nusprendžiau įrašyti savo turimus kūrinius“,- prisimena Kuzne.

Tačiau visa tai buvo tik mėgėjiškame stiliuje, kur kas rimčiau viskas prasidėjo prieš pora metų peržengus naujos mokyklos slenkstį. „Patekau į klasę, kurioje mokėsi didelio populiarumo sulaukęs video blogeris Edvinas Navickas – The3dvinas. Atsitiktinumo dėka mokytoja nusprendė mus pasodinti į vieną suolą. Norėjom to ar ne, bet teko pradėti bendrauti, taip po truputi iš bendrasuolių tapom geriausiais draugais“, – sako septyniolikmetis vaikinas.

Išsiaiškinęs, jog jo bendrasuolis Edvinas užsiima video kūrimu, Dominykas nieko nelaukęs kreipėsi į jį pagalbos. „Galiu drąsiai teigti, jog Edvino dėka gimė pirmasis mano rimtas kūrinys „Gyvenimo detalės“, tad už tai esu jam be galo dėkingas“,- pagyrų draugui negaili Kuzne.

„Pamenu, jog vos per tris dienas nuo video įkėlimo į internetą, jis sulaukė net 29 tūkstančių peržiūrų. O dabar, praėjus mėnesiui jų yra jau net 96 tūkstančiai, man tai yra didžiulis įvertinimas ir skatinimas kurti toliau“,- savo pasiekimais didžiuojasi vaikinas.

Vaikinukas užsiminė, kad nepailsdamas dirba ir jau greitu metu sulauksime jo naujo kūrinio su video klipu. Na, o norintys jį išgirsti ir pamatyti gyvai, o ne vien tik „youtube“ puslapyje, yra kviečiami apsilankyti jau šį penktadienį „Narauti“ klube vyksiančiame repo vakarėlyje „Atomic Friday“, kuriame su kitais reperiais pasirodys ir Kuzne.

Galite paklausyti ir įvertinti Dominyko Kuznecovo dainą „Gyvenimo detalės“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas