Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 06 11

Brėmeno muzikantai sugrįžo į Alytų (nuotraukos, video)

Birželio 7 dieną Alytaus Jotvingių gimnazijoje įvyko miuziklo „Brėmeno muzikantų pėdomis“ premjera. Miuziklas buvo vykdomas projekto „Tapk“ lėšomis.

Birželio 7 dieną Alytaus Jotvingių gimnazijoje įvyko miuziklo „Brėmeno muzikantų pėdomis“ premjera. Miuziklas buvo vykdomas projekto „Tapk“ lėšomis.

Jungtinės Alytaus miesto mokyklų ir Daugų Vlado Mirono gimnazijos pajėgos parodė, kad komandoje dirbti ne tik smagiau, bet ir produktyviau. „Po pasirodymo taip gera širdyje pasidarė“ – sakė Aistė Remeikaitė, viena iš miuziklo dalyvių.

Neįmanoma pamiršti išraiškingos choreografijos, kurią kūrė Neringa Vekeriotaitė, Monika Ivanauskaitė bei Viktorija Muliuolytė. Taip pat privalu paminėti pagrindinius aktorius . Jie iš tiesų puikiai atliko savo darbą. Taigi Dovydą Petuchauską įkūnijo Marius Bruklys, Vidą Kanopą - Edvinas Bartkus, Rexo vaidmenį atliko Rimvydas Matukynas, Olego Rainio – Edgaras Akopdžanjanas, Dalią vaidino Emilija Vosyliūtė, Ingą – Aurelija Perlytė, Leo vaidmuo atiteko Edgarui Miliauskui, na, ir labai puikiai pasirodė Laura Cickevičiūtė, kuri atliko ringo vedėjos vaidmenį. Laura dėkojo vadovams, kad jie sugebėjo „išlaužti“ iš jos tai, ko ji pati netikėjo, kad sugeba.

Miuziklą režisavo teatro pedagogai: Jonas Gaižauskas, Ieva Ivanauskienė, Žiedūnė Maldonienė, o su dainininkais dirbo muzikos mokytoja Vaida Jerusevičienė.

Tiems, kurie labai norėjo, tačiau nespėjo pamatyti ir tiems, kurie užmiršo ateiti, artimiausiu metu miuziklą bus galima pamatyti Daugų kultūros centre 7.00 val, vakare.

Gabrielė Trinkūnaitė

Nuotraukos Dalios Gvazdauskienės

VIDEO: Bremeno muzikantu pedomis.mp4

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas