Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 09 09

Šiaulių medelyno bendruomenė šventės metu apsiėjo be alkoholio

Pirmą kartą surengtoje Šiaulių Medelyno gyvenamojo rajono bendruomenės renginyje „Medelyno kartų vakaras“ atrakcijų netrūko: galėjai žavėtis Vytauto Steponavičiaus valdomais...
nuotrauka 1
nuotrauka 1

Pirmą kartą surengtoje Šiaulių Medelyno gyvenamojo rajono bendruomenės renginyje „Medelyno kartų vakaras“ atrakcijų netrūko: galėjai žavėtis Vytauto Steponavičiaus valdomais bangomis lėktuvėliais, turėjai progą ne tik susipažinti su Šiaulių ugniagesių-gelbėtojų turima technika, bet ir stebėti, kaip ugnis gesinama putomis ir galinga vandens srove, o galingos ugniagesių technikos pagalba galėjai pakilti į daugiau kaip 40 metrų aukštį ir apžvelgti Medelyną.

Kinologas, šunų dresūros centro vadovas  Virgis Lukošius su kolegomis šventės dalyvius nudžiugino savo augintinių  Amono ir Redžio paklusnumu ir sugebėjimais, rudens puokščių ekspozicija bendruomenės suėjimą papuošė Medelyno progimnazijos moksleiviai, kurie kartu su šalia mokyklos esančio lopšelio-darželio “Žilvitis” auklėtiniais ir jaunaisiais akordeonistais surengė smagų koncertą. Tautodailininkė Rima Mockienė pristatė kryželiu siuvinėtus unikalius savo paveikslus Medelyniškiai taip pat buvo pakviesti prisijungti prie moksleivių kuriamos dovanos Šiaulių miesto 777-ajam gimtadieniui – piešiamo ilgiausio piešinio, kurio jau yra per 200 metrų. Tinklininkai ir  taikliausi krepšinio mėgėjai išbandė jėgas varžybose,  šventės viešnia Vitalija Katunskytė bei „Kaimo kapelos “ vyrai medelyniečius sveikino muzika ir dainomis.

„Šventę rengėme pirmą kartą, nusprendėme pakviesti žmones pasilinksminti be alkoholio. Pagerbėme gražiausiai besitvarkančiuosius savo namų valdose – Stanislavą Majauskienę, Darių ir Ingridą Grapskius, Stanislavą Andrijauskienę, Jurgitą ir Antaną Vilnius. Pasveikinome jauniausią ir vyriausią Medelyno gyventojas: Elingai Samalionytei dar nėra ir mėnesio, o Antanina Norkienė jau atšventė 97-uosius metus. Išsiaiškinome, kad bene seniausiai, jau nuo 1940-ųjų metų, Medelyne gyvena Janina Daučiūnienė. Pastarosioms dviems apdovanotosioms dovanas gabensime į namus. Žmonės įvertins, ar šventė pavyko. Ji surengta visų mūsų: seniūnijos, šaunios bendruomenės, vadovaujamos  pirmininko  Genadijaus Zabulskio, Medelyno progimnazijos kolektyvo, Medelyne dirbančių įmonių pagalba ir jėgomis. Siekėme, kad susibūrimas būtų margas ir džiugus, tikimės, kad medelyniečių šventės taps tradicinės“, – džiaugiasi Medelyno seniūnijos seniūnas Vaclovas Kardašius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas