Per Kalėdas skaitykite kartu. Prenumeratai -50%
Išbandyti
2014 03 24

„Subaru“ mylėtojai surengė greituminį slalomą „Galvok. Jausk. Driožk./Think. Feel. Drive. 2014“

Kovo 22 dieną Ruklos rajone „Subaru“ klubas surengė smagų pavasarišką slalomą „Galvok. Jausk. Driožk./Think. Feel. Drive. 2014”. Greituminiame slalome iš viso dalyvavo 43...

Kovo 22 dieną Ruklos rajone „Subaru“ klubas surengė smagų pavasarišką slalomą „Galvok. Jausk. Driožk./Think. Feel. Drive. 2014”. Greituminiame slalome iš viso dalyvavo 43 dalyviai, kurie buvo suskirstyti į keturias klases: moterų, AWD Turbo, AWD N/A ir svečių. Kiekvienas dalyvis turėjo po tris važiavimus, o nugalėtojai buvo išaiškinti pagal dviejų geriausių važiavimų rezultatų sumą.

AWD Turbo klasė

Šioje klasėje varžėsi 23 dalyviai, o susumavus geriausius rezultatus klasės nugalėtoju tapo Rokas Aleksiūnas. Antras liko Andrius Antanaitis. Trečias buvo Jonas Rinkevičius. Visi vairavo „Subaru Impreza“.

AWD N/A klasė

„Atmosferikų“ klasėje susirungė 11 dalyvių. Čia pergalę šventė Darius Lapkauskas („Subaru Legacy“), kuris aplenkė antru likusį Liudviką Musteikį („Subaru Impreza“). Trečias šioje klasėje buvo Mindaugas Šimanauskas („Subaru Impreza“).

Svečių klasė

Svečių klasėje startavo keturi dalyviai. Čia kova buvo itin arši, o nugalėtoju tapo Eugenijus Dusevičius su „Mitsubishi Colt“, kuris mažiau nei 0.3 sek. aplenkė Karolį Martinaitį su „Renault Clio RS“. Dar beveik tiek pat atsiliko Šarūnas Šimanauskas su „Honda S2000”.

Moterų klasė

Moterų įskaitoje varžėsi penkios dalyvės. Čia geriausiai pasirodė Rimantė Pranauskienė, kuri aplenkė Elvyrą Kušlevič. Trečia liko Jurgita Šiaudinytė. Visos dalyvės važiavo su turbininėmis „Subaru Impreza“.

Daugiau akimirkų iš „Subaru" klubo slalomo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Tvarumu garsėjanti kompanija „Reynaers Aluminium“ prisidės prie unikalaus miestelio verslui statybų Kauno LEZ
Reklama
Energija veiksme: kaip Dakaro lenktynininkas valdo stresą ir iššūkius
Reklama
Tyrimas: lietuviams planuojant kalėdinio stalo meniu svarbiausia kokybė bei šviežumas