Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 03 28

Mus suvienijo „Futboliukas“

Mažeikių lopšelis-darželis ,,Žilvitis“ buvo vienas iš tų, kuriems nusišypsojo laimė dalyvauti tęstiniame Futboliuko projekte. 2013m. kovo 8-22 d., įstaigoje karaliavo futboliukas....

Mažeikių lopšelis-darželis ,,Žilvitis“ buvo vienas iš tų, kuriems nusišypsojo laimė dalyvauti tęstiniame Futboliuko projekte. 2013m. kovo 8-22 d., įstaigoje karaliavo futboliukas. Per dvi savaites buvo sužaistos ne vienerios futboliuko rungtynės.

Projekte dalyvavo lopšelio-darželio ,,Žilvitis“ ugdytiniai, pedagogės, tėveliai, kiti šeimos nariai ir vaikai atvykę iš l-d ,,Buratinas“ ir l-d. ,,Berželis“ , na ir Kiškis sveikuolis su savo draugais. Dvi savaites visas darželis ūžė, kalbėjo apie garbingo žaidimo taisykles, piešė piešinius, kūrė skanduotes, šūkius, mokėsi futboliuko himną. Reiškė savo mintis ir emocijas  apie šį žaidimą.

Sporto salėje vadovaujami auklėtojos kūno kultūrai, visi projekto dalyviai žaidė mini salės futboliuką, dalyvavo įvairiuose praktiniuose užsiėmimuose. Neabejingos futbolui liko pedagogės šį žaidimą išbandė ir tėveliai. Auklėtoja Daiva parodė, kaip valdyti kojomis kamuolį, teisingai spirti, garbingai žaisti. Patirties ji sėmėsi Kauno futbolo akademijoje, vykusiame seminare. 

Į baigiamąją futboliuko šventę atvyko atstovai iš Lietuvos futbolo federacijos – A.Stacenko, L.Dunauskas, Pavasario pagr. m-klos direktorius S.Jakučinskas ,FK Atmosfera treneris N.Gudaitis. Šventės dalyvius pasveikino lopšelio-darželio ,,Žilvitis“ direktorė I.Petrutienė. Žaidžiant futboliuką liejosi neišpasakytos aistros ir emocijos. Visi šventės dalyviai buvo apdovanoti atminimo medaliais, lipdukais, apyrankėmis su užrašu ,,Mus vienija futbolas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas