Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 04 15

Pramogų ieškantys panevėžiečiai kviečiami į nuotykių lenktynes „Pažink Panevėžį 2013“

              Nori gerai praleisti laiką, pabėgti nuo nuobodžios rutinos ir pažvelgti į savo miestą kitu kampu?  O gal ieškai naujų iššūkių ir pramogų?  Tuomet suburk dviejų ž...

              Nori gerai praleisti laiką, pabėgti nuo nuobodžios rutinos ir pažvelgti į savo miestą kitu kampu?  O gal ieškai naujų iššūkių ir pramogų?  Tuomet suburk dviejų žmonių komandą, griebk gerą nuotaiką ir  jau balandžio 27 dieną junkis prie mūsų!

           Nuotykių lenktynės „Pažink Panevėžį“ – tai antrą kartą Panevėžyje rengiamas  turistinis-pramoginis-sportinis renginys, kurio metu dalyviai įveikia nuotykių lenktynių trasą  bėgdami, važiuodami dviračiais, plaukdami baidarėmis bei atlikdami specialias užduotis. Nuotykių lenktynėms trasa rengiama taip, kad dalyviai lenktynių metu aplankytų įdomias miesto vietas ir lankytinus objektus, atliktų žaismingas užduotis, patirtų daug nuotykių ir išgyventų tikras emocijas, dėl kurių kitais metais norėtų vėl sugrįžti! Fizinė jėga nėra svarbiausias dalykas. Ir ne visada pergalė yra dalyvavimo šiose lenktynėse tikslas – galima tiesiog šauniai praleisti pavasario šeštadienį. Dalyviai patys renkasi maršrutą, kaip pakliūti į vieną ar kitą punktą Dalyviai gauna ir specialias užduotis, kurių įveikimui reikia ne tik greičio ir jėgos, bet ir sumanumo. Atstumus tarp žemėlapyje nurodytų punktų dalyviams tenka įveikti pėsčiomis, dviračiais ar baidarėmis.

               Pažadame Jums įspūdžių kupiną dieną iš naujo pažįstant  savo miestą, gerai praleidžiant laiką ir be abejonės lamint  organizatorių ir rėmėjų įsteigtus prizus: pakvietimus į nuotykių parkus ,,Lokės pėda“ ir ,,Tarzanija“, leidyklos ,,Šviesa“, prekybos tinklo ,,Maistas sportui“  įsteigtus prizus.

        Nesnausk ir registruokis jau dabar. Susitinkam balandžio 27 dieną Panevėžyje, prie Panevėžio bendruomenių rūmų,  nuotykių lenktynėse ,,Pažink Panevėžį 2013“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas