Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 05 06

Trakų moksleiviai maratono proga dovanojo piešinius „Trakai ir bėgimas“

Senosios Lietuvos sostinės Trakų moksleiviai pavasarį ne tik pradėjo ruoštis „General Financing Trakų pusmaratoniui“. Jie buvo kviečiami dalyvauti piešinių konkurse „Trakai ir bė...

Senosios Lietuvos sostinės Trakų moksleiviai pavasarį ne tik pradėjo ruoštis „General Financing Trakų pusmaratoniui“. Jie buvo kviečiami dalyvauti piešinių konkurse „Trakai ir bėgimas“.

Šio konkurso dalyvių amžius ir meniniai įgūdžiai nebuvo ribojami – piešti ir siūlyti piešinius galėjo visi. Be abejo, moksleiviams rūpėjo ir prizai – trijų geriausių piešinių autorius bėgimo organizatoriai apdovanos boulingo žaidimu „Trasalyje“.

Iš viso gavome net apie 100 piešinių. Nuoširdus AČIŪ visiems už aktyvumą. O kol kas kviečiame visus aktyviai balsuoti – iš internetu savo nuomonę pareiškusių bėgimo entuziastų balsų, renginio organziatorių nuomonės ir žiniaskslaidos atstovų įvertinimų ir išrinksime tris pagrindinių prizų laimėtojus.

O visus konkurso dalyvių piešinius eksponuosime sekmadienį, gegužės 12 dieną, varžybų vietoje. Visą piešinių galerija rasite čia.

Balsuoti galite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas