Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 05 26

Vytautas Švedas tapo Vilniaus ralio nugalėtoju

Gegužės 25 dieną įvyko tragedija pažymėtas trečiasis Lietuvos ralio čempionato etapas, Vilniaus ralis, kuriame pergalę pelnė Vytautas Švedas ir Žilvinas Sakalauskas („Mitsubishi...

Gegužės 25 dieną įvyko tragedija pažymėtas trečiasis Lietuvos ralio čempionato etapas, Vilniaus ralis, kuriame pergalę pelnė Vytautas Švedas ir Žilvinas Sakalauskas („Mitsubishi Lancer Evo X“). Antras buvo Martyno Samsono ir Mindaugo Varžos ekipažas su devintos kartos lanceriu. Ant trečiojo nugalėtojų pakylos laiptelio užlipo Ramūnas Čapkauskas ir Tomas Šipkauskas („Mitsubishi Lancer Evo IX").

Nuo pat lenktynių starto prasidėjo nuožmi kova tarp Dominyko Butvilo ir Vytauto Švedo, sportininkai keitėsi lyderio pozicijomis. Gaila, bet šios įdomios ir įnirtingos kovos nepavyko išvysti iki pat ralio pabaigos. Sugedo Dominyko Butvilo „Mitsubishi Lancer Evo X“ greičių dėžė. Lenktynės pralaimėtos, pirma pozicija atiteko Vytautui Švedui.

Trečiasis ir šeštasis Vilniaus ralio greičio ruožai buvo nutraukti dėl avarijos, per kurią žuvo moteris. Per trampliną šokęs ir iš trasos išlėkęs „nulinis“ „Subaru Impreza WRX STI“ su Arūnu Majausku su Luku Pečeliūnu („Subaru Impreza WRX STI“) partrenkė ralį stebėjusią žiūrovę.

Po Domo nesėkmės į antrąją poziciją pakilęs Martynas Samsonas bandė vytis Vytautą Švedą, tačiau pastarasis nedarė klaidų ir tapo Vilniaus ralio nugalėtoju. Ketvirtas ralį baigė Vilius Rožukas, penktas – Martynas Samuitis.

Iš 49 startavusių ekipažų ralį baigė 28.

Daugiau Vilniaus ralio nuotraukų čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas