Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 04 12

„Žalgiriečiai“ tapo Lietuvos salės futbolo čempionais

Finišavo Lietuvos salės vaikų (U 10) futbolo pirmenybės. Į finalinį etapą, kuris balandžio 6-7 d. vyko Vilniuje, teisę  dalyvauti iškovojo FA,,Žalgirietis“, Klaipėdos ,,Baltai“,...

Finišavo Lietuvos salės vaikų (U 10) futbolo pirmenybės. Į finalinį etapą, kuris balandžio 6-7 d. vyko Vilniuje, teisę  dalyvauti iškovojo FA,,Žalgirietis“, Klaipėdos ,,Baltai“, Panevėžio FA ir Vilniaus ,,Žaibas“. Varžybos vyko pogrupio sistema, du kėliniai po 20 min., pagal salės futbolo taisykles.

Pirmose varžybose 'Žalgirietis" žaidė prieš Klaipėdos komandą.  Rungtynės prasidėjo žalgiriečių atakomis, jie  iš karto pradėjo spausti varžovus. Klaipėdiečiai atsilaikę po šturmo, surengė greitą ataką, kuri baigėsi rezultatyviai. Antrame kėlinyje vaizdas nesiketė, žalgiriečiai toliau dominavo ir pelnė išlyginamąjį įvartį 1-1. Varžybos taip ir baigiasi. Tuo tarpu ,,Žaibas“ 4-1 laimi prieš Panevėžį ir po pirmo turo tampa lyderiu.

Antrame ture  FA „Žalgirietis“ susitinka su techniška Panevėžio FA komanda.  Nors ir pelnę pirmą įvartį, bet tolia panevėžiečiai neatsilaiko prieš vilniečių atakų lavinas ir pralaimi 7-2. Tuo tarpu ,,Žaibas“ toliau siaučia ir 2-0 laimi prieš Klaipėdą bei po pirmos dienos tampa vienvaldžiu finalinio ketverto lyderiu.

Antra diena prasideda finaline kova ,,Žalgirietis“-,,Žaibas“. Derbiui komandų nuteikinėti nereikėjo, žaidėjai veržėsi į aikštę. ,,Žaibui‘ užteko lygių, kad taptų finalo nugalėtojais, o „Žalgireitis“  reikalinga tik pergalė. Žalgiriečiai liko ištikimi savo stiliui, daug atakavo, bet pirmi prasileidžia 0-1. Tačiau žalgiriečiai užgrūdinti ir nenuleidžia galvų. Greitai rezultatas tampa jau 1-3 „Žalgirietis“ naudai. Antrame kėlinyje ,,Žalgiriečiai“ iniciatyvą išlaikė savo rankose, pranašumą padidindami iki 4-1. Nors varžovai dar bando kovoti, bet rezultatas nesikeičia ir teisėjas skelbią ,,Žalgiriečių“ triumfą Lietuvos vaikų salės futbolo pirmenybėse. Kovoje dėl trečios vietos Panevėžys nugali Klaipėdą 3-1 ir iškovoja bronzą.

Po varžybų  LFF apdovanojo komandas prizininkes taurėmis, o žaidėjus  medaliais ir garbės raštais. Asmeniniais prizais pagerbti treneriai ir geriausi žaidėjai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas