Ingredientai
- Pievagrybiai 4 g 4–6
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Faršas 80 g 80–100
- Agurkai 1 vnt. marinuoto
- Pienas 1 valg. š.
- Grietinė 1 valg. š.
- Sūris 40 g tarkuoto
- Aliejus 1 arbat. š. augalinio
- Česnakai 1 skiltelės
- Petražolės 20 g
- Svogūnų laiškai 20 g
Kaip gaminti
1. Elektriniu maišytuvu sumaišykite kiaušinius, pieną, druską, faršą, įpilkite šaukštelį augalinio aliejaus. Gautą masę supilkite į keptuvėje ištirpintą sviestą ir kepkite. Keptuvę būtinai uždenkite dangčiu. Po kelių minučių masę apverskite ir apkepkite kitą pusę.
2. Pievagrybius apkepinkite kitoje keptuvėje, paskui sumaišykite su šiaudeliais supjaustytu agurku, susmulkintu česnaku, grietine, smulkintomis petražolėmis.
3. Ant vienos omleto pusės sudėkite įdarą, užklokite jį kita omleto puse, keptuvę uždenkite dangčiu ir palaikykite porą minučių. Pabarstykite svogūnų laiškų.
Plačiau skaitykite: Džeimso Bondo valgiaraščio ypatumai
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita