Ingredientai
- Anakardžių riešutai 2 st.
- Svogūnai 2 valg. š. džiovintų
- Citrinos 2 valg. š. sulčių
- Druska 1 žiupsnelis
- Paprikos 1 žiupsnelis Kajeno
- Alyvuogių aliejus 4 valg. š. tyro
Kaip gaminti
- Į elektrinį smulkintuvą suberkite 2 stiklines gerai išmirkusių anakardžių, 2 šaukštus džiovintų smulkintų svogūnų, supilkite 2 šaukštus citrinų sulčių, įberkite žiupsnelį Kajeno paprikos, pagal skonį pasūdykite ir išplakite iki vientisos masės.
- Galiausiai įpilkite 4 šaukštus tyro alyvuogių aliejaus ir dar atsargiai paplakite.
Receptas iš J. Djakonovaitės knygos „Žalia – gardu. Sveiki patiekalai pagal sezoną“
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Vegetarams, Žaliavalgiams
- Noriu patiekalo: Padažai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita