Ingredientai
- Avižiniai dribsniai 1 st.
- Miltai 125 g
- Cukrus 125 g ir glajui 150 g miltelinio cukraus
- Sviestas 5 valg. š.
- Avietės 1 st. uogienės
- Citrinos 1 vnt. šaukštas citrinų sulčių
- Graikiniai riešutai 50 g Glajui
- Baileys (airiško kremo) likeris 60 ml Glajui
Kaip gaminti
1. Dribsnius, miltus, cukrų ir sviestą išmaišykite (masė turi būti panaši į trupinius).
2. Sumaišykite su uogiene ir citrinų sultimis. Masę sudėkite į kekso indelius (galima dėti nedidelius kauburėlius ant kepimo popieriumi išklotos skardos) ir kepkite 180 °C karštumo orkaitėje 25 min.
3. Glajui cukraus pudrą išsukite su likeriu. Ant kiekvieno keksiuko dėkite po puselę riešuto, užpilkite glajumi ir palikite sustingti.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Virtuvės paslaptys“
- Ketinu ruošti specialiai: Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Kepiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita