Ingredientai
- Baklažanai 1 vnt.
- Pomidorai 2 vnt. 2-3 maži pomidoriukai
- Sūris 100 g kietojo
- Kukuliai (iš maltos mėsos) 10 vnt.
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis maltų
- Bazilikai 1 arbat. š. pagal skonį, džiovintų
Kaip gaminti
1. Baklažaną supjaustykite griežinėliais, apibarstykite prieskoniais ir pakepinkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus (aliejaus nepadauginkite!)
2. Sūrį sutarkuokite.
3. Paruoškite faršą - kokį įprastai ruošiate maltinukams. Mėsos kukuliukus apkepkite keptuvėje, kol gražiai apskrus.
4. Ant baklažano dėkite mėsos kukulį, užberkite žiupsnelį sūrio, supjaustykite mažus pomidoriukus ir patiekite su salotomis.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita