Ingredientai
- Pievagrybiai 500 g maži
- Salierai 200 g gumbas
- Svogūnai 1 vnt. didelis
- Sviestas 50 g
- Varškės sūris 200 g
- Mėlynųjų pelėsių sūris 250 g
- Džiūvėsiai 2 valg. š.
- Graikiniai riešutai 1 valg. š. smulkinti
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
- Pipirai 1 žiupsnelis pagal skonį, baltieji
- Čiobreliai 1 žiupsnelis pagal skonį, smulkinti
Kaip gaminti
- Pievagrybius nuvalykite, susmulkinkite, saliero gumbą supjaustykite, pakepinkite svieste.
- Į masę sukrėskite pievagrybius ir dar šiek tiek pakepinkite.
- Dubenėlyje sumaišykite trupintus sūrius, riešutus, atvėsintus pievagrybius.
- Masę pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais ir čiobreliais.
BANDELIŲ TEŠLOS RECEPTĄ RASITE ČIA.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita