Ingredientai
- Obuoliai 4 vnt. dideli
- Razinos 1 sauja besėklės
- Apelsinai 1 vnt. pusės apelsino sulčių
- Citrinos 1 vnt. pusės citrinos žievelės
- Apelsinų džemas: 2 valg. š.
- Sviestas 2 valg. š.
- Cukrus 3 valg. š.
- Lazdynų riešutai 2 valg. š. malti
- Cinamonas 1 žiupsnelis pagal skonį
- Gvazdikėliai 1 žiupsnelis pagal skonį
Kaip gaminti
- Obuolius nuplaukite, nulupkite, perpjaukite per pusę, pašalinkite sėklalizdžius, supjaustykite kubeliais ir pakepinkite karštame svieste.
- Suberkite apelsinų sultyse mirkytas razinas, citrinos žieveles, cukrų, cinamoną, gvazdikėlius, sukrėskite apelsinų džemą, dar kiek pakaitinkite, išmaišykite ir atvėsinkite.
BANDELIŲ TEŠLOS RECEPTĄ RASITE ČIA.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita