Ingredientai
- Kopūstai 400 g pekininis
- Sojų varškės sūris: 200 g
- Aliejus 2 valg. š. žemės riešutų
- Česnakai 2 skiltelės
- Aitrioji paprika 20 g pusė raudonos aitriosios paprikos
- Sojų padažas 2 valg. š.
- Austrių padažas: 1 valg. š.
- Rudasis cukrus 1 valg. š.
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
- Pipirai 1 žiupsnelis pagal skonį, baltieji
Kaip gaminti
- Smulkiai kapotas česnako skilteles ir išvalytas kapotas aitriąsias paprikas pakepinkite žemės riešutų aliejuje, sumeskite stambiai supjaustytą kopūstą.
- Kai jis suminkštės, supilkite sojų ir austrių padažus, suberkite cukrų ir pipirus.
- Viską pagal skonį pasūdykite, įmaišykite tarkuotą sojų sūrį.
BANDELIŲ TEŠLOS RECEPTĄ RASITE ČIA.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita