Ingredientai
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Miltai 9 valg. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Vanduo 125 ml
- Pienas 200 ml
- Aliejus 4 valg. š.
- Sutirštintas pienas 397 g tinka tik „Rududu“
Kaip gaminti
1. Užmaišykite tešlą iš kiaušinio, miltų, pieno, vandens ir druskos.
2. Įkaitintoje keptuvėje ant aliejaus kepkite didelius blynus.
3. Iškepusios didelį jų kalną, kiekvieną lietinį ištepkite karamelizuotu sutirštintu „Rududu“ pienu.
4. Suteptus blynus dėkite vieną ant kito ir gausis blynų tortas. Skanaus!
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Desertai, Kepiniai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita